Efteling Hotel opent nieuwe Rabobank-themasuite

Afgelopen zaterdag vond in het Efteling Hotel een feestelijk moment plaats. Diede Kusterman (10 jr) uit Zundert, winnares van de ontwerpwedstrijd die de Efteling en de Rabobank begin september uitschreven voor kinderen tot en met 12 jaar, opende de deur van de door haar ontworpen Vergulde Suite. Diede deed mee aan de wedstrijd door een ontwerp van een hotelkamer en een daarbij horende begroting in te sturen. Ze baseerde het ontwerp op het sprookje Feetje en de kluis, waarin Feetje de heks leert dat ze haar geld beter kan sparen. Uit meer dan 500 inzendingen werd de Vergulde Suite van Diede gekozen en uitgevoerd.
De Vergulde Suite is de 22e themasuite in het Efteling Hotel. Uniek aan de suite is dat het de eerste themasuite is die geschikt is voor vijf personen. In de Vergulde Suite waant de bezoeker zich in een echte kluis. Alleen zijn de schatten die daar bewaard worden, de kinderen die er ’s nachts slapen. De themasuite heeft een rijke gouden uitstraling en in het kluisgedeelte van de kamer wordt het toverstafje van Feetje bewaard en luisteren kinderen naar het sprookje Feetje en de kluis. Verder kunnen kinderen sjoelen met gouden dukaten en verschijnt bij binnenkomst in de kamer een regenboog uit een pot met goud.

De Rabobank is sinds 2009 Partner in Kwaliteit van de Efteling, eerdere producten van deze samenwerking waren de komst van de Gouden Kluis op het Dwarrelplein in de Efteling (2009), het sprookje Feetje en de kluis (2010) en de augmented reality game ‘Feetjes vangen’ (2011).

Bol AlgemeenBol Algemeen