Win één van de acht tickets voor Sprookjesboom de Film

Op woensdag 22 februari vindt een feestelijke Brabantse voorstelling van Sprookjesboom de Film plaats, in Pathé Tilburg. Kinderen en hun ouders genieten van deze sprookjesachtige familiefilm, maar ook een aantal Sprookjesbosbewoners slaan dit feestje niet over. Kinderen die als hun favoriete Sprookjesbosbewoner verkleed komen, wacht een leuke verrassing. Om 11:00 uur worden de gasten ontvangen en om 11:30 uur begint de voorstelling.

Maak kans op één van de 8 tickets voor deze bijzondere voorstelling. Hoe doe je mee? In Nederland zijn op 8 plekken de kaartjes verstopt. Je vindt ze door middel van Repudo. Deze app kun je via de smartphones installeren en door naar de locatie te gaan kun je de Repudo’s vinden. Ben je de eerste op die locatie en weet je de Repudo op te pikken, kun je gratis naar de Brabantse première van Sprookjesboom de Film.

De applicatie kun je vinden in de App store of de Android market en is gratis. Kijk voor meer informatie op http://www.repudo.com/

Tot slot: good hunt! De actie loopt tot 20 februari 2012 hierna zijn de repudo’s niet meer geldig.

 

Bol AlgemeenBol AlgemeenAanbiedingen bij webshops