Total geeft €11,- korting op musicalkaartjes!

In samenwerking met Efteling Theaterproducties en Joop van den Ende Theaterproducties nodigt Total jou én je familie uit voor een betoverende reis met een droomkorting van ELF euro per kaart!! De musical Droomvlucht, een co-productie van Efteling Theaterproducties en Joop van den Ende Theaterproducties, is een nieuw geschreven familiemusical en gebaseerd op de populaire attractie Droomvlucht in de Efteling.

Met de unieke code, welke je ontvangt na één keer minimaal 25 liter te hebben getankt (8 liter voor motoren), ontvang je op de actiewebsite € 11,- korting per kaart* voor deze betoverende musical. Per unieke code kunnen 2 kaarten met deze korting worden geboekt. Iedere code is dus € 22,- waard!

Maar dat is nog niet alles… Check de unieke code en win! Ga snel naar de actiewebsite, voer de unieke code in en beantwoord de vraag van de dag correct om één van de Droomvlucht prijzen te winnen. Zo worden er dagelijks 4 dagkaarten voor het Efteling Park verloot en kun je wekelijks een Efteling-weekend voor 4 personen inclusief overnachting in het Efteling Hotel en parkentree winnen!

*De actie loopt t/m 31 januari 2012. Je ontvangt één kortingsvoucher per tankbeurt van 25 liter (8 liter voor motoren). Per unieke code kun je 2 kaarten met korting boeken. De korting is enkel geldig op 1e rangs kaarten. Normale prijs van 1e rang: € 39,50 tot € 49,50. Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen en niet boekbaar i.c.m. andere aanbiedingen.

Bron: Total Tankstations
Geld verdienen bij EuroClix

SpeelgoedSpeelgoed