Efteling: kom op de fiets naar het park!

Wat een ludiek idee leek te zijn van de Efteling lijkt zo onderhand uit te lopen in een nachtmerrie. De belangstelling is zo groot voor de speciale oud & nieuw avond dat de Efteling nu oproept om op de fiets naar de Efteling te komen. Rondom het park is sprake van een verkeersinfarct en de parkeerplaatsen zijn nagenoeg vol. Nog een bizar punt is dat er geen speciale pendelbussen rijden. Reizigers zijn daarom gestrand op de stations in Den Bosch en Tilburg. Op Twitter verschijnen berichten van mensen die nu al ruim 2 uur in de file staan.

Website Looopings.com doet de hele avond live verslag van de gebeurtenissen in en om de Efteling. Ons bindend advies voor vanavond: ga niet naar de Efteling, keer om want de tickets zijn nog tot 8 januari 2012 geldig en blijf op de hoogte via Looopings.com en via de twitterstream op onze homepage. Via diezelfde twitterstream verschijnen overigens ook berichten van mensen die in het park zelf zijn en spreken van een gezellige en feestelijke sfeer.
Spaar geld via EuroClix

Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022