WinterEfteling 2011/2012 geopend

Vandaag, 10 november 2011, begint de dertiende editie van de WinterEfteling. Zoals ieder jaar kan de bezoeker weer genieten van alle winterse aankleding, diverse kampvuren en gezelligheid. Nieuw dit jaar zijn de magische illusies die via 3D VideoMapping op Villa Volta, De Vliegende Hollander en het Spookslot zullen worden geprojecteerd.

Daarnaast mag er op het Spookslotplein traditiegetrouw weer meegezongen worden met gospelgroep De Lichtpuntjes, kan er weer naar hartelust geschaatst worden in het IJspaleis op de Picknickweide of is er de mogelijkheid om de lange latten onder te binden bij Langlaufbaan ’t Heijgend Hert. Voor de kinderen is in Ruigrijk wederom KinderWinterWonderland opgebouwd.

Tijdens de Winter Efteling zijn bijna alle attracties open. Joris en de Draak, Python, Halve Maen, Bobbaan en D’Oude Tuffer zijn geopend wanneer de weersomstandigheden het toelaten. De Vliegende Hollander en de Piraña zijn gesloten gedurende de Winter Efteling.

De WinterEfteling duurt dit jaar van 10 november t/m zondag 5 februari 2012. De openingstijden zijn doordeweeks van 11:00 tot 18:00 uur, in de weekenden en kerstvakantie van 11:00 tot 20:00 uur, en op 31 december zelfs van 11:00 tot 01:00 uur. Voor het eerst krijgt iedereen namelijk de gelegenheid de jaarwisseling te vieren in de Efteling op deze dag met een avondprogramma dat bol zal staan van DJ’s, live muziek en entertainment.

Bron: Efteling

Spaar geld via EuroClix

Bol AlgemeenBol Algemeen