Efteling en meesterpatissier slaan handen ineen

Vanochtend werd in het Sprookjesbos in de Efteling, met een hap uit de taart bij het huisje van Hans & Grietje, een bijzondere samenwerking bezegeld. Robèrt van Beckhoven, één van de twee meesterpatissiers in Nederland, sneed samen met Sander van Houts, Manager Keukens bij de Efteling, de sprookjestaart aan. De komende tijd zal de expertise van Robèrt van Beckhoven worden ingezet bij het ontwikkelen van nieuwe horeca-concepten voor de Efteling.

Van Houts licht toe: “Met deze samenwerking maakt de Efteling een volgende stap in de upgrade van haar horeca assortiment. Aan onze patisserieproducten kunnen we vanaf nu in ieder geval een kwaliteitslabel meegeven.” Ook Robèrt van Beckhoven is trots op de samenwerking: “Als Brabander ben ik goed bekend met de Efteling en haar eindeloze mogelijkheden. Ik heb enorm veel zin om al onze creatieve plannen te gaan uitwerken tot bijzondere horeca-concepten.”

Andere recente bewijzen van de horecakwaliteitsverbetering binnen de Efteling waren de winst van de verkiezing Het Lekkerste Broodje van Nederland op de Horecava en van de Misset Horeca Innovatie Award eerder dit jaar. Nieuwe horeca-concepten als Casa Caracol en ’t Wapen van Raveleijn zorgen voor een uitbreiding en verbetering van het gethematiseerde horeca assortiment in de Efteling.

Bron: vijfzintuigen.nl
Hoge korting bij EuroClix

Bol AlgemeenBol Algemeen