‘Strijd om de Schatkamer’ en ‘TiTaToverfeest met Tika en Kwark’ in nieuw seizoen Telekids

In het nieuwe seizoen van Telekids zal Efteling TV aangepast worden in de programmering. De formule van ‘De Schatkamer’ zal worden veranderd naar ‘De strijd om de Schatkamer’, een programma van dertig minuten. In de nieuwe formule zullen schoolklassen gaan strijden om een sleutel die toegang gaat geven tot de Schatkamer waar de te winnen prijzen liggen. De presentatie blijft in handen van Kurt en Felice. Opnames blijven plaats vinden in de wondere wereld van de Efteling. Vandaag vonden opnames plaats bij entertainmentact Efteling Muzikanten. In elke aflevering zal een liedje van de band gebruikt gaan worden, aldus de regisseur.

Nieuw bij Telekids is het programma ‘TiTaToverfeest met Tika en Kwark’. Deze uitzendingen zullen twintig minuten duren en zijn bedoeld voor de leeftijdsgroep 3-6 jaar. De kinderen zullen hier centraal staan met hun talenten en belevingswereld. Tika (Ellen Swartjes) neemt kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De opnames van dit nieuwe programma gaan plaats vinden in september zodat in oktober de eerste uitzendingen via RTL8 op tv kunnen verschijnen.

Naast de bovenstaande programma’s zal de Efteling dagelijks nog een invulling geven van tien minuten. Deze zal telkens wisselen van inhoud.

RTL Telekids: dagelijks tussen 06.30 uur en 09.30 uur bij RTL 8.
RTL Telekids-programmering vanaf dit najaar: maandag t/m vrijdag tussen 06.30 uur en 10.00 uur & tussen 15.00 uur en 17.00 uur, zaterdag en zondag tussen 06.30 uur en 10.30 uur.

Bron: vijfzintuigen.nl
Hoge korting bij EuroClix

SpeelgoedSpeelgoed