Ralf Mackenbach gastpresentator bij Efteling Radio

Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 augustus is Ralf Mackenbach te horen als DJ bij Efteling Radio, de grootste kinderzender van Nederland. Ralfs Radioshow wordt dagelijks uitgezonden van 16.00 tot 18.00 uur. Daarmee vervangt hij een week lang de Wonderlijke Middagshow van DJ Fee. Met de speciale week ondersteunt Ralf Mackenbach de release van zijn nieuwe single ‘Dance’.

Ralfs Radioshow
Ralf Mackenbach zal zelf het programma samenstellen, redactioneel voorbereiden en presenteren. Hij bespreekt de laatste nieuwtjes, draait zijn favoriete hits, beantwoordt vragen van fans en spreekt met bekende Nederlanders, zoals Tjeerd Oosterhuis, Sipke Jan Bousema, Jeronimo en Lisa, Amy & Shelly. Daarnaast is er elke dag een prijsvraag waarmee luisteraars een exemplaar van zijn nieuwe cd kunnen winnen.

Groei Efteling Radio
“Efteling Radio heeft zich snel ontwikkeld”, aldus Bart de Boer, Voorzitter Raad van Bestuur van de Efteling. “In 2008 startten we als lokaal radiostation dat alleen in de directe omgeving van het park te horen was. In 2009 pasten we onze programmering aan en gingen we ons op kinderen richten. Inmiddels kan meer dan 90% van de Nederlandse huishoudens naar Efteling Radio luisteren via het analoge of digitale radiopakket. Daarmee zijn we de enige kinderzender met een landelijke status. Uit recent onderzoek van Intomart Gfk blijkt dat ca. 50.000 gezinnen met kinderen van 4 jaar t/m 10 jaar weleens luisteren. Het merendeel van hen luistert eens per week of twee tot drie keer per week”.

Ralf in de studio van Efteling Radio
Ralf in de studio van Efteling Radio

Bol AlgemeenBol Algemeen