Live optredens van Thomas Berge en Anita Meijer tijdens 6e Efteling Zomeravond

De Efteling viert nog tot en met 28 augustus de Zeven Mijls Zomer! Het park is dan lekker lang open, dagelijks tot 20.00 uur. Tijdens de zinderende Zomeravonden (alle zaterdagen) blijft het park zelfs open tot middernacht. Bekende artiesten geven dan live-optredens op het grote podium in het park. Al vanaf 14.30 uur presenteren Curt en Felice, bekend van ‘De Schatkamer’ op tv, een interactief muziekfestival voor het hele gezin, waarin ook jeugdige talentjes hun kunsten vertonen en naar hartelust kan worden meegezongen. Zaterdagavond 20 augustus staan o.a. Thomas Berge, Big Black & Beautiful en Anita Meijer live op de planken. Het Sprookjesbos en alle attracties zijn deze avonden prachtig feeëriek verlicht. Volop tijd dus voor een bezoek aan de nieuwe parkshow Raveleijn, een extra rondje Joris en de Draak en voor het slapen gaan nog één sprookje van Sprookjesboom. Meer informatie is hier te vinden.

Parkshow Raveleijn
Tijdens de Zeven Mijls Zomer zijn er zes voorstellingen van de nieuwe parkshow Raveleijn. Een grootse, spectaculaire parkshow over vijf kinderen die uitgroeien tot ruiters te paard. Ze hebben elkaar en hun eigen talenten nodig om de strijd aan te gaan met de wrede overheerser van de stad. In de show is een hoofdrol weggelegd voor vijf paarden en echte raven. Zoals het in de Efteling hoort, is er een duidelijke moraal: door gebruik te maken van je talenten en goed samen te werken kun je veel bereiken.

Joris en de Draak

Bezoekers treden in de houten racer-achtbaan, in de voetsporen van de legendarische Joris, die een draak versloeg om een onschuldig meisje het leven te redden. Degenen die durven, kiezen voor de strijdwagens Water of Vuur en racen ieder op hun eigen baan tegen elkaar om de snelste tijd. Joris en de Draak is een stoere, gethematiseerde racer-achtbaan voor het hele gezin. Vanaf 1.10 m mogen bezoekers al drakenstrijder zijn.

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen