Lila, Elastic Double, Tim Douwsma, Wolter Kroes en Jeroen vd Boom op laatste Zomeravond

De Efteling viert komende zaterdag 27 augustus haar laatste Zomeravond. Dan blijft het park open tot middernacht en treden er bekende artiesten op. Deze avond is bijzonder, want voor het eerst zal Lila, de hoofdrolspeelster uit de musical Droomvlucht, op het grote podium liedjes zingen uit deze nieuwe voorstelling. Al vanaf 14.30 uur presenteren Curt en Felice, bekend van ‘De Schatkamer’ op tv, een interactief muziekfestival voor het hele gezin. Zaterdagavond 27 augustus sluiten o.a. Tim Douwsma, Wolter Kroes en Jeroen van der Boom de laatste Zomeravond af met een spetterend live optreden. In het Ruigrijk is het opvallende duo Elastic Double, bekend van Holland’s got Talent, met een aantal optredens van de partij.

Het Sprookjesbos en alle attracties zijn deze avonden prachtig feeëriek verlicht. Volop tijd dus voor een bezoek aan de nieuwe parkshow Raveleijn, een extra rondje Joris en de Draak en voor het slapen gaan nog één sprookje van Sprookjesboom. Meer informatie is hier te vinden.

Parkshow Raveleijn
Tijdens de Zeven Mijls Zomer zijn er zes voorstellingen van de nieuwe parkshow Raveleijn. Een grootse, spectaculaire parkshow over vijf kinderen die uitgroeien tot ruiters te paard. Ze hebben elkaar en hun eigen talenten nodig om de strijd aan te gaan met de wrede overheerser van de stad. In de show is een hoofdrol weggelegd voor vijf paarden en echte raven. Zoals het in de Efteling hoort, is er een duidelijke moraal: door gebruik te maken van je talenten en goed samen te werken kun je veel bereiken.

Joris en de Draak
Bezoekers treden in de houten racer-achtbaan, in de voetsporen van de legendarische Joris, die een draak versloeg om een onschuldig meisje het leven te redden. Degenen die durven, kiezen voor de strijdwagens Water of Vuur en racen ieder op hun eigen baan tegen elkaar om de snelste tijd. Joris en de Draak is een stoere, gethematiseerde racer-achtbaan voor het hele gezin. Vanaf 1.10 m mogen bezoekers al drakenstrijder zijn.

Bron: Efteling
Aanbiedingen bij EuroClix

 

Bol AlgemeenBol Algemeen