Efteling zet nieuwe app in de iTunes store

De Efteling heeft in de iTunes store een nieuwe officiële app geplaatst die het mogelijk maakt ansichtkaarten van je foto’s te versturen naar anderen. De app heeft de naam ‘Efteling Post’ gekregen. De gelamineerde ansichtkaart komt uiteindelijk binnen drie dagen op de deurmat van de ontvanger te liggen. Screenshots van de app zijn HIER te bekijken.

Tekst in de iTunes store
Deel uw Efteling-moment nu met familie en vrienden!
Een echt kaartje versturen vanaf uw telefoon met de Efteling Post App is de nieuwe manier voor het delen van uw mooiste Efteling-foto’s met uw familie en vrienden.

Hoe werkt het:
– Maak of kies een foto
– Schrijf een persoonlijke boodschap
– Kies een vriend uit uw contactpersonen
– Druk op verzendenVoor slechts 1,49 printen en lamineren we uw kaart, en zorgen we voor de frankering en het versturen per post. Afhankelijk van de uiteindelijke bestemming van de kaart, wordt de kaart binnen 1-3 dagen bezorgd.

SpeelgoedSpeelgoed