Efteling lanceert Efteling Post app

Vandaag heeft de Efteling officïeel een nieuwe app gelanceerd. Met deze app is het mogelijk om een foto te maken en die foto vervolgens via je smartphone te laten versturen als postkaart. De app is erg overzichtelijk ontworpen zodat je geen bedreven telefonist hoeft te zijn tijdens het bedienen. Bij het opstarten kom je automatisch in DIT scherm terecht. Vanaf daar is het navigeren erg makkelijk.

Het principe is erg simpel. Je maakt een foto met je smartphone en voorziet de foto van een tekstbericht en de adresgegevens van de ontvanger. De foto wordt vervolgens door de app in een Efteling-passepartout geplaatst en voor €1,49 geprint, gelamineerd en gepost. De kaart kan bij de ontvanger binnen 2 dagen verwacht worden.

Enkele voorbeelden van het eindresultaat zijn HIER en HIER te bekijken.

De applicatie is gratis te downloaden via de App-store en de Android-Market. De Efteling richt zich de laatste tijd steeds meer op de techniek. Eerder werd namelijk ook al de app ‘Feetjes vangen’ gelanceerd en wordt er o.a. gebruik gemaakt van QR-code’s op de bouwhekken van Aquanura.

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen