Anna & Senna en Danny de Munk bijten spits af met live optreden tijdens 1e Efteling Zomeravond

De Efteling viert van 11 juli tot en met 28 augustus de Zeven Mijls Zomer! Het park is dan lekker lang open, dagelijks tot 20.00 uur. Tijdens de zeven Zomeravonden (alle zaterdagen) blijft het park zelfs open tot middernacht. Bekende artiesten geven live-optredens, die ’s middags al beginnen. Curt en Felice, bekend van ‘De Schatkamer’ op televisie, presenteren al vanaf 14.30 uur een interactief programma voor het hele gezin. Elke zaterdagmiddag strijden jeugdige talenten (tot 12 jaar) op de bühne, om een optreden te mogen verzorgen tussen de grote-mensen-sterren in de avond.

Op zaterdag 16 juli bijten Anna & Senna en Danny de Munk het spits af op het grote podium in het park. Het Sprookjesbos en alle attracties zijn deze avonden prachtig feeëriek verlicht. Volop tijd dus voor een bezoek aan de nieuwe parkshow Raveleijn, een extra rondje Joris en de Draak en voor het slapen gaan nog één sprookje van Sprookjesboom. Meer informatie is te vinden op www.efteling.com/zevenmijlszomer. Het complete programma van de komende zomeravonden is H I E R te vinden.

Parkshow Raveleijn
Tijdens de Zeven Mijls Zomer zijn er zes voorstellingen van de nieuwe parkshow Raveleijn. Een grootse, spectaculaire parkshow over vijf kinderen die uitgroeien tot ruiters te paard. Ze hebben elkaar en hun eigen talenten nodig om de strijd aan te gaan met de wrede overheerser van de stad. In de show is een hoofdrol weggelegd voor vijf paarden en echte raven. Zoals het in de Efteling hoort, is er een duidelijke moraal: door gebruik te maken van je talenten en goed samen te werken kun je veel bereiken.

Joris en de Draak
Bezoekers treden in de houten racer-achtbaan, in de voetsporen van de legendarische Joris, die een draak versloeg om een onschuldig meisje het leven te redden. Degenen die durven, kiezen voor de strijdwagens Water of Vuur en racen ieder op hun eigen baan tegen elkaar om de snelste tijd. Joris en de Draak is een stoere, gethematiseerde racer-achtbaan voor het hele gezin. Vanaf 1.10 m mogen bezoekers al drakenstrijder zijn.

Bron: Persbericht Efteling

Dit nieuws over de Efteling Zomeravond is de 1000e publicatie op Efteling Fanzine Nieuws sinds we hiermee begonnen zijn. Onze speciale dank gaat uit naar de website vijfzintuigen.nl voor het vele nieuws dat zij maken, vergaren en leveren. We zijn een onderdeel van Efteling Fanzine, maar sinds kort zijn we ook zelfstandig te vinden via:

www.eftelingnieuws.nl

Elke zaterdagavond live artiesten in de Efteling op een speciaal podium
Anna en Senna zijn er zaterdag bij in de Efteling. Jij toch ook?
Drakenstrijders vechten door tot middernacht

 

SpeelgoedSpeelgoed