Programma Zomeravonden bekend

Het programma voor de Zomeravonden is bekend gemaakt. Vanaf 16 juli is het park zeven zaterdagen lang geopend tot middernacht, waarbij zoals voorgaande jaren weer vele bekende artiesten op het hoofdpodium zullen staan. Dit jaar zal de opzet echter anders zijn dan voorheen.

’s Middags begint de programmering al voor de kleinere bezoekers met vanaf 14.30 uur Efteling Schatkamer, waarna een optreden zal plaatsvinden van o.a. Monique Smit, Djumbo of Thomas Berge. Vanaf 20.00 uur gaat het avondprogramma van start. Het immens populaire Sprookjespopconcert heeft plaats gemaakt voor wederom Efteling Schatkamer vanaf 20.00 uur, met daarop volgend een Efteling Medley. Om 20.45 betreedt de middagartiest van die dag nogmaals het podium. De volgende artiesten treden om 21.30 en 22.15 uur op.Naast vele bekende namen die de afgelopen jaren al vaker optraden tijdens de Zomeravonden, zoals Belle Perez, Lee Towers, Berget Lewis, Wolter Kroes, Jeroen van der Boom en Xander de Buisonje, verrast de Efteling ons dit jaar ook met enkele nieuwe optredens van o.a. Trafassie en Tim Douwsma.

Het hoofdpodium is zoals altijd weer te vinden op de Picknickweide in Reizenrijk. De Zevenmijlszomer duurt dit jaar van zaterdag 16 juli t/m zondag 28 augustus. Op alle dagen is het park geopend van 10.00 tot 20.00 uur, en op de zaterdagen in deze periode is het park geopend tot middernacht, waarbij alle attracties ook geopend zullen zijn.

Het schema is hier te vinden.

Bron: Efteling.com via vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen