Ramón Hopman warmt publiek op bij volledig nieuw intro Raveleijn

Het intro van de show Raveleijn is sinds vandaag (zaterdag 28 mei) volledig veranderd. Moesten we tot vorige week nog luisteren naar het ingewikkeld ingesproken verhaal door Paul van Loon, vanaf nu vertelt Halina zelf een korte introductie, nadat Ramón Hopman (bekend van Circus Anton Pieck) het publiek op een ludieke manier opgewarmd heeft.Vijf minuten vóór aanvang van de show betreedt Ramón Hopman als zijnde een Eftelingmedewerker de arena, terwijl hij rustig het zand aanharkt. Hij beleeft veel lol aan de muziek op zijn IPod, en gaat naarmate de tijd vordert steeds gekkere danspasjes uitvoeren. Daarna volgt een opwarmronde voor het publiek door iedereen op zijn teken te laten klappen.

Als Ramon de trappen van het podium oploopt en plaats neemt op de troon, vindt hij een boek dat hij meteen openslaat. Vanaf dan vertelt Halina terwijl ze de arena betreedt kort het verhaal over haar man Olaf Grafhart, en hoe hij de stad terroriseert. Het plan van de 5 raven die in ruiters veranderen wordt ook verteld, en tevens worden de verschillende elementen apart genoemd. Ook Samira en Samuel worden geïntroduceerd als ze de arena betreden. Op het moment dat ze verschrikt zegt dat haar man er aan komt, gaat de show zoals we die kennen pas echt van start.

Of de introductie van Ramón Hopman blijvend is, is op dit moment niet bekend; op de Twitter van Ramón is vanavond te lezen dat hij na een dagje try-outs in de Efteling weer in Duitsland gearriveerd is.

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen