Tristan Bierenbroodspot en Efteling Golfpark sluiten sponsorovereenkomst

Vanochtend werd op het Efteling Golfpark een bijzondere sponsorovereenkomst getekend. Professioneel golfer Tristan Bierenbroodspot en Manager Efteling Golfpark Maarten Voermans gingen door het zetten van een handtekening en het geven van een handdruk, een sponsorschap aan voor de periode van minimaal 1 jaar. De sponsoring gaat in vanaf 1 april 2011.

Tristan licht de keuze toe: ‘Ik golf al vanaf mijn 6e op het Efteling Golfpark en de keus voor een sponsor was daarom snel gemaakt. Desalniettemin ben ik ontzettend blij dat het Efteling Golfpark bijdraagt aan het verwezenlijken van mijn ambitie, namelijk doordringen tot de Europese – en wereldtop op golfgebied. Kwaliteit is waar ik me, als professioneel golfer, op dien te richten en dan denk ik direct aan de Efteling. Zo worden door het golfpark ook putt lessen door Bob Jastremski van het Efteling Golfcollege aangeboden, waardoor ik mijn spel continue kan blijven verbeteren.’Namens de Efteling is ook Maarten Voermans erg blij: ‘Met het aangaan van deze sponsoring draagt het Efteling Golfpark uit aanstormend talent te willen ondersteunen, zowel financieel als facilitair. Zo kan Tristan deelnemen aan professionele golftoernooien en zijn golfspel blijven ontwikkelen door het Efteling Golfpark te gebruiken als zijn thuisbasis om te oefenen en te spelen. Daarnaast helpt hij ons af en toe bij het ondersteunen van een jeugdles of het verzorgen van een golfclinic, waarbij hij zijn talent inzet om mensen enthousiast te maken over de golfsport. Een prima samenwerking dus!’

Algemene informatie Efteling Golfpark

Het Efteling Golfpark staat bekend om zijn unieke ligging; de golfbaan is gelegen tussen de natuurgebieden de Loonse en Drunense Duinen en het landgoed Huis ter Heide. Daarnaast is ook het karakteristieke clubhuis een ware eyecatcher en kunnen zowel beginnende als ervaren golfers terecht bij het Efteling Golfcollege, waar lessen en clinics worden gegeven.

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen