Musical Kruimeltje na 100.000 bezoekers wegens succes verlengd t/m 5 mei

Musicalliefhebbers die vanavond een bezoek brachten aan de musical Kruimeltje in Theater de Efteling werden op een bijzondere manier verwend. Zij kregen voorafgaand aan de voorstelling uit handen van de cast een stuk Kruimeltaart. Reden voor deze toepasselijke verwennerij was de prachtige mijlpaal van 100.000 bezoekers die de voorstelling inmiddels met een lach en traan bekeken hebben. Rick Engelkes Producties en Efteling Theaterproducties verlengen de speelperiode van de voorstelling tot en met 5 mei 2011.

Achtergrond
Kruimeltje is oorspronkelijk een verhaal van Chris van Abkoude. In 2009 startten Rick Engelkes Producties (REP) en Efteling Theaterproducties een unieke samenwerking om een  nieuwe oorspronkelijke musical te produceren gebaseerd op het bekende boek. Eind november vorig jaar ging de voorstelling in première in Theater de Efteling. Meer informatie via www.kruimeltje.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen