Raveleijncampagne gestart via Hyves

Vandaag is de Efteling gestart met de reclamecampagne rondom de nieuwe attractie Raveleijn. Hierin speelt vooral Hyves een belangrijke rol. Op het sociale netwerk is een officiële Raveleijn-Hyve (zie hier) aangemaakt en hebben de vijf kinderen die de hoofdrol spelen in de bijbehorende tv-serie een eigen profielpagina.

‘Je maakt kennis met vijf bijzondere kinderen voor wie een belangrijke rol is weggelegd in Raveleijn.’ zo schrijft de Efteling in haar eerste Ravenpost, de nieuwsbrief van Raveleijn.

Verhaal
Zoals past bij de Efteling hoort bij de stad Raveleijn, een spannend en geheimzinnig verhaal. Het verhaal is geschreven door de Efteling en kinderboekenschrijver Paul van Loon en gaat over vijf kinderen die veranderen in volwassen ruiters. Ze hebben elkaar en hun eigen talenten nodig om de strijd aan te gaan met de overheerser van de stad Raveleijn. Vanaf februari is de gelijknamige dramaserie wekelijks op TV te zien, in maart verschijnt het verhaal in boekvorm en vanaf 8 april is de parkshow in de Efteling te ervaren. Er zijn meerdere voorstellingen per dag waarbij met echte paarden en raven wordt gewerkt.

Bron: vijfzintuigen.nl

SpeelgoedSpeelgoed