Efteling opent nieuwe (event)locatie Raveleijn in april

De Efteling bouwt momenteel aan Raveleijn, een magische stad met een enorme openluchtarena, die in april 2011 wordt geopend. Raveleijn biedt onderdak aan drie zaken: een gethematiseerde horeca- en arrangementenlocatie voor 500 personen, een grote openluchtarena voor 1200 toeschouwers en een kantoorfaciliteit met bijzondere vergaderruimten. De arena vormt het decor voor een parkshow en kan exclusief ingezet worden voor een evenement op maat.

Raveleijn arrangementen
Gezelschappen vanaf 20 personen kunnen genieten van diverse lunch- of dinerarrangementen met Bourgondische verwennerijen en middeleeuwse bediening. Er is ook een speciaal arrangement voor kinderen. De arrangementen beginnen met een bezoek aan de parkshow van ongeveer 30 minuten. Aansluitend kan het gezelschap genieten van een heerlijke lunch of diner in de arrangementenlocatie ‘Het Wapen van Raveleijn’. De arrangementenlocatie kan ook ingezet worden voor een (zakelijke) lunch, diner of borrel op maat. De arrangementen dienen vooraf te worden geboekt, waarbij zitplaatsen voor de show en het restaurant worden gereserveerd.

Parkshow
Zoals past bij de Efteling hoort bij de stad Raveleijn, een spannend en geheimzinnig verhaal. Het verhaal is geschreven door de Efteling en kinderboekenschrijver Paul van Loon en gaat over vijf kinderen die veranderen in volwassen ruiters. Ze hebben elkaar en hun eigen talenten nodig om de strijd aan te gaan met de overheerser van de stad Raveleijn. Vanaf februari is de gelijknamige dramaserie wekelijks op TV te zien, in maart verschijnt het verhaal in boekvorm en vanaf 8 april is de parkshow in de Efteling te ervaren. Er zijn meerdere voorstellingen per dag waarbij met echte paarden en raven wordt gewerkt.

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen