Efteling registreert nieuwe merknamen

Sinds december 2010 heeft de Efteling wederom een nieuwe set met merken geregistreerd. Het gaat om de volgende merknamen: Efteling Sprookjeswinkel, Aquanura, Fairytailhosting, Storyhosting en Lummels.

Hoewel de Efteling zelf officieel nog niets kwijt wil over de nieuwe geregistreerde merknamen, nemen we ze toch onder de loep:

Efteling Sprookjeswinkel

Naar allerwaarschijnlijkheid zal dit de nieuwe naam worden van de webshop worden gezien de omschrijving van het merk en de klassen waar dit merk onder valt.

Aquanura

Vermoedelijk houdt dit merk verband met de nieuwe attractie Hartenhof. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit een nieuwe merchandiselijn gaan worden, met daarbij een mogelijkheid voor een restauratie (verstrekken van etenswaren). Efteling heeft zelfs de mogelijkheid om er een musical / theatervoorstelling van te kunnen maken. Hoe dan ook Efteling kan met dit merk alle kanten nog uit.

Fairytailhosting en Storyhosting

Hoewel beide namen direct doen denken aan internet zijn deze twee merken gekoppeld aan merchandise-artikelen. Wat de Efteling hiermee wil gaan doen kan niet echt opgemaakt worden uit de omschrijvingen.

Lummels

Net als Aquanura heeft Lummels een bijzonder grote omschrijving. Het zal in ieder geval gaan om merchandiselijn en dan in het breedste zin van het woord. Van muziekinstrumenten, tot juwelen en van kleding tot consumptie-artikelen. De mogelijkheid bestaat dat dit merk gekoppeld gaat worden aan het Volk van Laaf aangezien  “Lummels” het stadium is na de “Larve” (baby) en voordat ze een Laaf worden.

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol AlgemeenAanbiedingen bij webshops