Efteling Hotel maakt frisse start in 2011

Vandaag begint de vernieuwing van de 98 comfortkamers van het Efteling Hotel. Vanaf april 2011 zal in alle comfortkamers in het Efteling Hotel een sprookjesachtige sfeer doorgevoerd zijn, waarin de bekende Efteling beleving voor de gast centraal staat. In het bijna 20-jarig bestaan van het hotel was de laatste renovatie van de hotelkamers in 2000.

“Een leuk project dat nodig is”, aldus Bart de Boer, Voorzitter van de Directie van de Efteling. De Boer vertelt; “Met de komst van Efteling Bosrijk eind 2009 heeft het hotel er een waardige verblijfsaccommodatie bij gekregen. Met de huidige comfortkamers kunnen wij onze gasten niet langer de sprookjesachtige beleving bieden zoals we graag zouden willen. Hoog tijd voor een vernieuwing en we beginnen 2011 dan ook met een frisse start, waarbij een sprookjesachtige allure in de nieuwe comfortkamers gewaarborgd is”.

De nieuwe thematiek is gebaseerd op een ‘Luchtkasteel vol Sprookjes’. De 2- en 4-persoons comfortkamers worden voorzien van frisse, maar rijke kleuren en materialen, waarin enkele sprookjesachtige details zijn aangebracht. Een sprookje om in te slapen én naar te kijken.
24 van de 98 comfortkamers zijn straks geschikt voor vijf personen en daarmee uniek in de Nederlandse hotellerie. Hiermee past het Efteling Hotel zich aan de huidige samenstelling van de Nederlandse gezinnen aan. In 44 comfortkamers komt een groot familiebed
(2 x 2-persoons) te staan, waarin gasten met z’n vieren prinsheerlijk kunnen slapen. Ook de gangen op de acht verdiepingen worden naar hetzelfde ontwerp aangepast en passen na de vernieuwing feilloos in de sprookjesachtige, maar volwassen Victoriaanse stijl die het Efteling Hotel vanaf april uitstraalt.

Het Efteling Hotel blijft speciale aandacht aan haar kleinste gasten besteden door middel van de speciale kinderincheckbalie, diverse faciliteiten en sprookjesachtige details op de kamers. De torenkamers en themasuites behouden hun huidige uitstraling.

De oplevering van het totale project staat gepland voor 1 april en met de vernieuwing van de comfortkamers en gangen van het Efteling Hotel is een investering van 1,6 miljoen euro gemoeid.

Voor:
Voor

Na:
Na

Bron: Efteling via vijfzintuigen.nl

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen