Reuzenfeesten Efteling reuzepopulair bij bedrijven in 2010

De Efteling stond in de weekenden van eind november en begin december mede in het teken van grote bedrijfsevenementen, ook wel Reuzenfeesten genoemd. ROC organiseerde een Reuzenfeest voor zijn medewerkers, Sligro voor zijn relaties en Wegener voor haar abonnementhouders: allen met gezin. Nicole Scheffers, Manager Sales: “Ondanks dat de Efteling iedere dag van het jaar geopend is, kunnen er nog steeds Reuzenfeesten op maat georganiseerd worden. De Reuzenfeesten kunnen overdag plaatsvinden in rustigere periodes of exclusief in de avonden.”

Exclusief in de avond
De Efteling biedt volop maatwerkmogelijkheden tijdens de Reuzenfeesten. Denk hierbij aan de horeca die naar wens kan worden ingevuld, entertainment op maat en een spectaculaire opening- of slotact. In de avonden, buiten de reguliere openingstijden van het Efteling Park, is het mogelijk het hele park of een gedeelte exclusief af te huren tot 16.000 personen. Het park is dan feeëriek verlicht met duizenden twinkelende lichtjes.

Nicole Scheffers: “In de weekenden van februari en maart 2011 hebben we inmiddels acht Reuzenfeesten geboekt staan voor o.a. Tros, Rabobank, Van Gansewinkel, ASML en Princess. Het jaar 2011 begint dus goed voor onze evenemententak en daar zijn wij erg blij mee.”

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen