Wolven, Geiten en Draken uitgenodigd voor première van Sprookjesboom de Musical

Op zaterdagmiddag 18 december start de tournee van Sprookjesboom de Musical. De familiemusical zal langs ruim veertig verschillende theaters in Nederland en België touren. De Sprookjesbosbewoners willen dit graag vieren samen met kinderen die net als zij een hele bijzondere naam hebben. Kinderen met achternamen als Wolf, Draak, Geit, Heks of Boom zijn dan ook van harte welkom als speciale gast tijdens de première in Chassé Theater in Breda.

Kinderen tot en met 8 jaar met een sprookjesachtige achternaam kunnen zich tot 4 december aanmelden via sprookjesboom@efteling.com. De aanmelding moet voorzien zijn van: naam, adres, woonplaats, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres. De eerste twintig kinderen die zich aanmelden krijgen samen met hun broertjes/zusjes en ouders een uitnodiging voor de première, waar zij als echte VIP’s in de watten worden gelegd.

Sprookjesboom de Musical heeft in de eerste helft van dit jaar op de planken gestaan van Theater de Efteling. De vrolijke, interactieve familievoorstelling was genomineerd voor de ANWB Publieksprijs 2010 in de categorie beste kinder- en familiemusical. Informatie over locaties en speeldata is beschikbaar via www.efteling.com.

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen