De eerste aflevering van: De Schatkamer

Afgelopen maandag (18 oktober) was het dan zover: De eerste aflevering van “De Schatkamer”. Uitzending gemist? Deze is terug te zien via RTL uitzending gemist. Klik hier om de aflevering te bekijken.

De Schatkamer
Kinderen van drie tot en met acht jaar kunnen zich verheugen op nieuwe programma’s, zoals De Schatkamer, Uki en Wolleke en bestaande successeries als De Fabeltjeskrant en Bassie en Adriaan.

Ook heeft RTL Telekids dagelijks afleveringen van Bibaboerderij, de Koala Broertjes, Elias, Brandweerman Sam en PipaPanda. Allemaal kwalitatieve, geweldloze en soms educatieve programma’s.

Spannende spelshow in de Efteling
Twee teams van drie kinderen strijden een uur lang tegen elkaar om mooie prijzen en een geweldige hoofdprijs. Ze spelen verschillende denk- en doerondes in de studio en op verschillende plekken in het attractiepark. Daarmee verdienen ze punten en smaragden. Het team met de meeste smaragden/punten begint met een voorsprong aan de grote finale.

Magisch programma
Maar De Schatkamer is meer dan spelletjes spelen. In de studio worden ze ook getrakteerd op de allerleukste kinderseries, grappige filmpjes en optredens van artiesten. Bernard, de beheerder van De Schatkamer, vertelt op magische wijze de mooiste verhalen en op het podium kunnen kinderen hun unieke talenten tonen. Zelfs kunnen kinderen een echte camera bedienen en zo meehelpen bij de opnamen.

Wanneer komt De Schatkamer op TV?
Het wordt uitgezonden op werkdagen van 07.15 uur tot 08.15 uur in het kinderblok Telekids bij RTL 8 en ’s middags herhaald om 12.15 uur. In het weekend is een samenvatting van de uitzendingen van de week daarvoor te zien tussen 08.00 en 09.00 uur. De Schatkamer wordt gepresenteerd door Curt Fortin (Bekend van ‘Voetbalvrouwen’ en ‘Het Huis van Anubis’) en Felice Dekens (bekend van het Vlaamse programma ‘Bulls Eye’).

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen