Winter Efteling: decor voor zakelijke meetings en events

Van 29 november 2010 t/m 27 februari 2011 is de Winter Efteling voor de twaalfde keer geopend. Alle sprookjes en attracties zijn feeëriek verlicht. Kampvuren en live entertainment zorgen voor een gezellige sfeer. De Winter Efteling is een prachtig decor voor kerstdiners, nieuwjaarsborrels, vergaderingen en presentaties waarbij een goede ijsbreker noodzakelijk is. Door de jaarrond openstelling is de Winter Efteling vanaf nu maar liefst 90 dagen geopend. Zakelijke bijeenkomsten kunnen hierdoor, op elk moment en iedere dag van de week, heel gemakkelijk gecombineerd worden met een bezoek aan de Winter Efteling of aan Theater de Efteling. Op 21 november gaat hier de musical Kruimeltje in première. Deze musical leent zich uitstekend voor een verrassende afsluiting van een zakelijke meeting waarbij het mogelijk is een gedeelte van de zaal of de gehele voorstelling exclusief uit te kopen.

Zowel binnen als buiten de reguliere openingstijden biedt de Winter Efteling mogelijkheden voor de zakelijke markt. Knisperende kampvuren en duizenden twinkelende lichtjes zorgen voor winterse warmte. Tijdens de Winter Efteling zijn bijna alle attracties in het park geopend. Daarnaast zijn er attracties die alleen tijdens de Winter Efteling te beleven zijn: langlaufbaan ’t Hijgend Hert, Kinder Winter Wonderland en het overdekte IJspaleis waar bezoekers kunnen schaatsen. Tussen de trainingen en vergaderingen door, kan er onder het genot van warme chocolademelk of een kopje erwtensoep genoten worden van live entertainment. De Efteling Muzikanten zorgen voor vrolijke muziek en gospelkoor ‘de Lichtpuntjes’ brengt warme soulklanken. Ter afsluiting van een intensieve dag kunnen collega’s of zakenrelaties een ritje maken in de Arrenslee. Uiteraard behoort entertainment op maat tijdens Winterfeesten en zakelijke bijeenkomsten ook tot de mogelijkheden.

Kruimeltje
Ook Theater de Efteling hult zich in winterse sferen. Hier staat de nieuwe musical Kruimeltje op de planken. De musical is gebaseerd op het gelijknamige boek van Chris van Abkoude en vertelt het oer-Hollandse verhaal over de zoektocht van een arme straatjongen naar zijn ouders. De 11-jarige Joes Brauers speelt de ondeugende Kruimeltje. De musical is vanaf 21 november te zien in Theater de Efteling en is exclusief in te zetten voor de zakelijke markt met verschillende musicalarrangementen, in combinatie met een bezoek aan de Winter Efteling.

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen