René Froger, Nick & Simon en CB Milton live tijdens Efteling Zomeravond op 28 augustus

Tot en met 5 september is het Efteling Zeven Mijls Zomer! Het park is dan lekker lang tot 21.00 uur open. Tijdens de Zomeravonden (alle zaterdagen) blijft het park zelfs open tot middernacht.Komende zaterdag, tijdens de voorlaatste Efteling Zomeravond, geven CB Milton, Nick & Simon en René Froger een live-optreden in het park, onder begeleiding van een 12-koppig orkest. Het muziekfestival op het grote podium wordt om 19.45 uur geopend met het Efteling Sprookjespopconcert, speciaal voor kinderen, met de favoriete Sprookjesbosbewoners.

Het Sprookjesbos en alle attracties zijn deze avonden prachtig feeëriek verlicht. Natuurlijk is er tijd genoeg voor een extra rondje in de nieuwe houten racer-achtbaan Joris en de Draak of een bezoekje aan Sprookjesboom. Ook attracties als Droomvlucht, de Python en De Vliegende Hollander zijn tot twaalf uur geopend. Overal zijn dagelijks extra entertainmentacts te zien, van de waggelende ganzen van de Pieck Parade tot de stuiterende Springelaers.

Extra vaak in Joris en de Draak
Tijdens de Zeven Mijls Zomer is er extra tijd voor alle attracties. Te beginnen bij de nieuwe, houten racerachtbaan Joris en de Draak of de grote, wijze Sprookjesboom in het Sprookjesbos. Dagelijks is overal live-entertainment, zoals Pardoes de Tovernar en de bekende Grobbebollen van TiTaTovenaar. Meezingen met Geitje Benjamin, Heks, Langnek en Ezel kan elke dag in het Sprookjesbostheater. Op het Spookslotplein verbaast de virtuoze poppenspeler Alex bezoekers met zijn beweeglijke marionet. Percussiegroepen zijn te vinden op diverse pleinen in het park en de studio van Efteling Radio brengt swingende muziek ten gehore in Anderrijk. Wie van al die avonturen reuzenhonger krijgt, kan reserveren voor het Sprookjesboom Buffet in het Theaterrestaurant. Daar geven de Sprookjesbosbewoners nog eens een extra optreden.

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen