Efteling Feest in nieuw jasje

Op vrijdag 8 oktober en vrijdag 19 november organiseert de Efteling wederom het Efteling Feest. Een speciale feestavond op inschrijving voor groepen van 2 tot 99 personen. Het Efteling Feest biedt kleinere organisaties de mogelijkheid op een bijzondere en feestelijke manier een evenement te beleven in de Efteling met medewerkers of relaties. Dit jaar heeft de Efteling gekozen voor een nieuw thema: Fata Morgana. Voor € 82,50 per persoon kunnen gasten genieten van een compleet verzorgde avond uit met een hoogwaardige Efteling beleving. Het feest begint om 19.30 uur en duurt tot middernacht.

In de sfeer van “1001 nacht” worden gasten bij de hoofdentree ontvangen door Oosterse gastvrouwen. Onder begeleiding van kamelen en Oosters entertainment worden de gasten naar het mooi verlichte Fata Morgana Paleis begeleid. Beeldschone buikdanseressen, handlezers, een vuurshow en Oosterse magie passeren de revue. Uiteraard ontbreekt een exclusief bezoek aan de attractie Fata Morgana niet. Onder het genot van culinaire lekkernijen zoals een buffet en drankjes in Oosterse sferen, kan er gedanst worden.

Inschrijven

Inschrijven voor deze all-in formule is noodzakelijk. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de afdeling Sales van de Efteling via het telefoonnummer 0416 – 288 111 of www.efteling.com.

1001 Zakelijke mogelijkheden
De Efteling heeft alles in huis voor een evenement met rendement: groot of klein, nationaal of internationaal, één dag of meerdaags. Voor iedere zakelijke gelegenheid is een passende entourage. De Efteling denkt altijd mee en adviseert graag over een fantasievolle invulling van een presentatie tot aan een evenement op maat. Daarnaast neemt de Efteling de hele organisatie op zich. De Wereld van de Efteling biedt 27 sfeervolle evenementenlocaties. Deze locaties bevinden zich niet alleen in het attractiepark, maar ook in het Efteling Hotel, Efteling Golfpark, Theater de Efteling en het nieuwe vakantiepark Efteling Bosrijk.

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen