Live-optredens van topartiesten tijdens Efteling Zeven Mijls Zomer

Van 19 juli tot en met 5 september is het Efteling Zeven Mijls Zomer! Het park is dan lekker lang open, tot 21.00 uur. Tijdens de zeven Zomeravonden (alle zaterdagen) blijft het park zelfs open tot middernacht. Komende zaterdag, de eerste Zomeravond, geven Wesley, Lee Towers en als klap op de vuurpijl Xander de Buisonjé een live-optreden onder begeleiding van een 12-koppig orkest. Het muziekfestival wordt om 19.45 uur geopend met het Efteling Sprookjespopconcert, speciaal voor  kinderen, met de favoriete Sprookjesbosbewoners.

Het Sprookjesbos en alle attracties zijn deze avonden prachtig feeëriek verlicht. Natuurlijk is er tijd genoeg voor een extra rondje in de houten racer-achtbaan Joris en de Draak, de nieuwste aanwinst voor durfals sinds 1 juli. Bezoekers kunnen ook lekker lang genieten van Sprookjesboom in het Sprookjesbos of attracties als Droomvlucht, de Python en De Vliegende Hollander. Overal zijn dagelijks extra entertainmentacts te zien, van de waggelende ganzen van de Pieck Parade tot de stuiterende Springelaers.

Extra vaak in Joris en de Draak
Tijdens de Zeven Mijls Zomer is er extra tijd voor alle attracties. Te beginnen bij de nieuwe, houten racer-achtbaan Joris en de Draak of de grote, wijze Sprookjesboom in het Sprookjesbos. Dagelijks is overal is live-entertainment, zoals Pardoes de Tovernar en de bekende Grobbebollen van TiTaTovenaar. Meezingen met Geitje Benjamin, Heks, Langnek en Ezel kan elke dag in het Sprookjesbostheater. Op het Spookslotplein verbaast de virtuoze poppenspeler Alex bezoekers met zijn beweeglijke marionet. Percussiegroepen zijn te vinden op diverse pleinen in het park en de studio van Efteling Radio brengt swingende muziek ten gehore in Anderrijk.

Wie van al die avonturen reuzenhonger krijgt kan reserveren voor het Sprookjesboom Buffet in het Theaterrestaurant. Daar geven de Sprookjesbosbewoners nog eens een extra optreden.

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen