Lekker lang genieten tijdens Efteling Zeven Mijls Zomer in de Efteling

Van 19 juli tot en met 5 september is het Efteling Zeven Mijls Zomer! Het park is dan lekker lang open, tot 21.00 uur. Volop tijd dus voor een extra rondje in de houten racer-achtbaan Joris en de Draak, de nieuwste aanwinst voor durfals sinds 1 juli. Maar ook voor een bezoekje aan Sprookjesboom in het Sprookjesbos of attracties als Droomvlucht, de Python en De Vliegende Hollander.

Overal zijn dagelijks extra entertainmentacts te zien, van de waggelende ganzen van de Pieck Parade tot de stuiterende Springelaers. Tijdens de zeven Zomeravonden (alle zaterdagen)blijft het park zelfs open tot middernacht. Bekende topartiesten geven live-optredens onder begeleiding van een 12-koppig orkest. Grote namen als o.a. Frans Bauer, Alain Clark, Xander de Buisonjé, Trijntje Oosterhuis, Thomas Berge, Jeroen van der Boom, Nick & Simon, Danny de Munk en Karin Bloemen wisselen elkaar wekelijks af.

Het Sprookjesbos en alle attracties zijn deze avonden prachtig feeëriek verlicht. Extra vaak in Joris en de Draak Tijdens de Zeven Mijls Zomer is er extra tijd voor alle attracties. Te beginnen bij de nieuwe, houten racerachtbaan Joris en de Draak. Wie maakt de snelste tijd in de strijd tegen de draak? Er is tijd genoeg om te dwalen langs Roodkapje, de muzikale paddenstoelen en Doornroosje. Ga op safari bij PandaDroom, duik in de sprookjes van 1001 Nacht in Fata Morgana, haal een nat pak in de Piraña en droog op in de Stoomtrein of de bootjes van de Gondoletta. Dagelijks is overal is live-entertainment, zoals Pardoes de Tovernar en de bekende Grobbebollen van TiTaTovenaar. Meezingen met Geitje Benjamin, Heks, Langnek en Ezel kan elke dag in het Sprookjesbostheater. Efteling-muzikanten brengen overal gezelligheid met hun vrolijke muziek. Efteling Zomeravonden met live-optredens van topartiesten

Op de Zomeravonden, alle zaterdagen van de Efteling Zeven Mijls Zomer, blijft het park open tot middernacht. Elke Zomeravond treden bekende topartiesten live op met een 12-koppig orkest. Het muziekfestival wordt om 19.45 uur geopend met het Efteling Sprookjespopconcert, speciaal voor kinderen, met de favoriete Sprookjesbosbewoners. Maar ook elders in het park zijn entertainmentacts. Op het Spookslotplein verbaast de virtuoze poppenspeler Alex jong en oud met zijn beweeglijke marionet,
die wel tot leven lijkt te komen. Percussiegroepen verrassen de gasten op diverse pleinen in het park en de studio van Efteling Radio brengt swingende muziek ten gehore in Anderrijk.

Bron: Efteling

SpeelgoedSpeelgoed