Efteling heeft beste prijs-kwaliteitverhouding

De Efteling is verkozen tot het attractiepark met de beste prijs-kwaliteitverhouding door de bezoekers van uitmetkorting. De Efteling is trots dat ze zo positief beoordeeeld worden. De site deed afgelopen maand een onderzoek onder 20.000 bezoekers naar de prijs-kwaliteitsverhouding van attractieparken. 25% Daarvan vond dat de Efteling het beste was, met op een tweede plaats attractiepark Slagharen en op de derde plaats Bobbejaanland.

De uitslag is opvallend omdat de entreeprijs van de Efteling hoger is dan de prijs van de meeste andere attractieparken in en rond Nederland. Toch zijn de bezoekers zeer tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding. De Efteling verklaart dit succes doordat er in het park altijd iets nieuws te beleven valt: “We zijn continu in ontwikkeling: nieuw dit jaar zijn de attracties Sprookjesboom en Joris en de Draak. In 2011 openen we Raveleijn, een eeuwenoude magische stad met daarin onder andere een openluchtarena met 900 zitplaatsen.” Daarnaast duidt de Efteling op de hoge eisen van de kwaliteit binnen het park: “We investeren in unieke attracties, maar hebben ook oog voor bijvoorbeeld de natuurlijke omgeving.”

Om ervoor te zorgen dat het attractiepark volgend jaar weer als beste scoort gaat Efteling verder op de weg die ze bij de opening in 1952 al zijn ingeslagen: “De sprookjesbeleving van onze gasten staat voorop”. Voor andere parken heeft de Efteling nog een tip om de prijs-kwaliteitverhouding te verbeteren: “Stel de gast centraal; kijk door zijn/haar ogen om te ontdekken wat je verbeteren kan.”

Uitmetkorting.nl verzamelt alle kortingsacties voor pretparken, dierentuinen, musea, evenementen, sauna’s en andere dagjes uit. Dagelijks besparen ongeveer tienduizend bezoekers veel geld door gebruik te maken van de website.

Bron: Nieuwsbank via vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen