Efteling breidt klantgerichtheidtraining uit

De Efteling Klantgerichtheidtraining is vernieuwd. De 2-daagse training is uitgebreid met een vervolgtraining van één dag. Tijdens deze terugkomdag kijken deelnemers in eenspiegel en staan de ontwikkelingen en vorderingen centraal. De Efteling verzorgt de training in samenwerking met trainingsbureau Innergie in het Efteling Hotel of op het Efteling Golfpark. Klantgerichtheid levert een grote bijdrage aan de perceptie, waardering én het onderscheidend vermogen van een organisatie. Klantgericht denken en presteren is een bewustwordingsproces. De Efteling heeft als marktleider in de vrijetijdsbranche een natuurlijke klantgerichtheid verankerd in haar DNA.

Deze klantgerichtheid deelt de Efteling graag met andere organisaties. Christel Bassing, trainingsbureau Innergie: “Op een bijzondere en unieke manier is invulling gegeven aan de klantgerichtheidtraining. Vanuit de blik in de klantgerichtheidkeuken van de Efteling wordt steeds de link gelegd naar de organisatie van de deelnemers”.

De training start met een 2-daags trainingsprogramma waarbij deelnemers overnachten in het Efteling Hotel. Deelnemers worden op een positieve, confronterende manier bewust gemaakt van het feit dat klantgerichtheid niet het toepassen is van een trucje, maar een persoonlijk keuze. De deelnemers formuleren tevens wie ze ‘willen zijn’. Na een aantal maanden is de follow-up in de vorm van een terugkomdag. De actiepunten die de deelnemers aan het einde van het eerste deel voor zichzelf formuleren, vormen de input voor de vervolgtraining.

Bron: Efteling

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen