Sprookjesboom de Musical gaat op tournee

Na zo’n 80 voorstellingen viel gisterenmiddag het doek voor Sprookjesboom de Musical in Theater de Efteling. Toch is het avontuur nog niet ten einde, want de Sprookjesbosbewoners kunnen zich opmaken voor een musicaltournee langs ruim veertig verschillende theaters in Nederland. Vanaf december 2010 is de vrolijke familievoorstelling te zien in onder andere het Parktheater in Eindhoven en het De La Mar theater in Amsterdam. Ook worden enkele theaters in België bezocht.

De producenten zijn blij met de tournee. Producent Efteling Theaterproducties Olaf Vugts: “We zijn enorm verheugd dat Sprookjesboom de Musical het land in trekt. Alle kinderen in Nederland krijgen nu de kans om mee te dansen en zingen met de Sprookjesbosbewoners. De interesse van de theaters én een gemiddeld bezoekersoordeel van 8,7 bevestigen de kwaliteit van de productie. Daarnaast is de voorstelling genomineerd voor de ANWB Publieksprijs voor de beste kinder- en familiemusical. Dat is iets om trots op te zijn!”

Acteurs Thijs van Empel (Draak en Wolf), Janneke Iking (Roodkapje en Heks) en Amy Galatá (Assepoester en Geitje Benjamin) zullen ook tijdens de musicaltour te zien zijn. Welke acteurs de rollen van Houthakker, Ezel en Langnek voor hun rekening zullen nemen, wordt op een later moment bekend gemaakt.

Informatie over locaties en speeldata is binnenkort beschikbaar via www.efteling.com.

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen