Villa Pardoes maakt jubileumprogramma bekend

In oktober 2010 bestaat Villa Pardoes 10 jaar. In deze tien jaar hebben ruim drieduizend gezinnen van een verblijf kunnen genieten. Een reden om diverse jubileumactiviteiten te organiseren waarmee de naamsbekendheid in Nederland en Vlaanderen vergroot kan worden. Alle informatie over deze activiteiten is op de lustrumpagina te vinden.

Lustrumprogramma

5 juni 2010
Open Dag Villa Pardoes
Ter gelegenheid van het eerste lustrum opent Villa Pardoes voor het eerst in haar geschiedenis haar deuren voor publiek op zaterdag 5 juni 2010. U kunt zich aanmelden voor de open dag middels het aanmeldformulier.

10 oktober 2010
Scholenproject
Samen met ambassadeur Nol Havens (De Kunst B.V.) en basisschol De Sporckt uit Tilburg, organiseert Villa Pardoes een uniek scholenproject.
40 scholen per provincie worden benaderd met het verzoek of de 10jarige leerlingen een lied willen schrijven. De leerlingen mogen kiezen uit de volgende thema’s Vriendschap & Liefde, Griezelen of De Slak. Zes leerlingen van basisschool De Sporckt bereiden een briefing voor de 10 jarigen voor. De tien beste liedjes worden door tien bekende Nederlanders op cd gezet door De Kunst B.V.
Houdt de website van Villa Pardoes in de gaten voor actuele informatie over het Scholenproject. Wij zullen u verrassen.

26 oktober 2010
Pardoes’ verjaardag
Op 26 oktober 2000 is Villa Pardoes officieel geopend. Wie jarig is tracteert, dus ook Pardoes..!

29 oktober 2010
Cook around the Clock
Op vrijdag 29 oktober aanstaande vindt in de tuin van Villa Pardoes een heel bijzonder project plaats. Rudolph van Veen krijgt zijn eigen restaurant en kookt 24 uur achter elkaar, 24 verschillende gerechten, voor 24 verschillende bedrijven. Meer informatie vindt u binnenkort op de website www.cookaroundtheclock.nl. Indien u eerder geinformeerd wilt worden over het project stuurt u dan een e-mail naar: info@cookaroundtheclock.nl

20 november 2010
Lustrumfeest
Voor al die vrijwilligers die Villa Pardoes al jaren steunen, maar ook voor die vele ambassadeurs en Vrienden organiseren wij een bijzonder feest dat in De Efteling zal plaatsvinden.

december 2010
Speciaal Magazine
Voor donateurs en sponsoren maken we aan het eind van dit lustrumjaar een extra dik Magazine. Een magazine vol historie, verhalen van gezinnen, prachtige beelden enzovoort. Met dit Magazine kunnen we dit eerste lustrum op een gepaste wijze afsluiten in december 2010.

Bron: Villa Pardoes via Vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen