Sprookjesboom de Musical nu ook op CD

Sprookjesboom de Musical is nu ook op CD verkrijgbaar. Wolf, Ezel, Roodkapje,  Houthakker Willem en alle andere Sprookjesbosbewoners hebben een aantal weken geleden een bijzondere reis gemaakt. Ze hebben Theater de Efteling tijdelijk verlaten en zijn als echte artiesten de studio ingedoken. Samen met componist René Merkelbach is een castalbum gemaakt dat alle hits laat horen uit de vrolijke familiemusical.

Maar de CD is meer dan alleen maar liedjes volgens de muzikaal leider. “Eigenlijk is de CD een soort luisterboek geworden. Sprookjesboom vertelt namelijk het hele avontuur uit Sprookjesboom de Musical. Het was voor mij een bijzondere ervaring om het album echt samen met de Sprookjesbosbewoners te produceren.” Ook Ezel is enthousiast: “I-aaaah! I-aaah! We hebben zelfs een echte medley en dansversie van Hout Hakken opgenomen!”

Musical
Sprookjesboom de Musical is tot eind april te zien in Theater de Efteling op woensdag, zaterdag en zondag. Meer informatie en kaarten via www.efteling.com of 0900-0161 (0,25 ct p/m).

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen