Speciale Moederdagactie in Efteling Hotel

Het Efteling Hotel biedt kinderen die vinden dat hún mama iets speciaals verdient voor Moederdag wel een heel bijzonder cadeau. Op zondag 9 mei a.s. kunnen moeders namelijk trouwen met hun droomprins! Dit mag natuurlijk mama’s eigen prins op het witte paard zijn, maar speciaal voor deze dag laat de Efteling ook een aantal gelukkige moeders met de Prins van de Efteling in het huwelijksbootje stappen. Zo beleven moeders op Moederdag (wellicht) voor de 2e keer de mooiste dag van hun leven!

Om in aanmerking te komen voor een huwelijksvoltrekking met mama’s eigen prins of de Prins van de Efteling, dienen kinderen hun moeder van tevoren aan te melden via communicatie@efteling.com. Hierin dient duidelijk de reden waarom juist hún mama dit sprookjesachtige huwelijk verdient te worden vermeld. De meest originele inzendingen worden op 9 mei a.s. voor één dag getrouwd in het Efteling Hotel, compleet met ringen, sluiers en taart. Ook ontvangen de bruiden een mooi aandenken en sluiten ze deze feestelijke dag af in de Efteling. Voor de kinderen die hun moeders hebben aangemeld is deze dag een speciale rol weggelegd.

Deze speciale Moederdagactie staat in het teken van trouwen, iets wat bij uitstek in het Efteling Hotel kan. Met deze bijzondere actie in een sprookjesachtige omgeving wil de Efteling moeders op Moederdag in het zonnetje zetten.

Actievoorwaarden
Aanmelden voor deze actie kan tot vrijdag 23 april 2010. Vanuit alle aanmeldingen wordt een selectie van 25 inzendingen gemaakt. In de aanmelding moet duidelijk worden aangegeven of de kinderen hun moeder met de Prins van de Efteling of met mama’s eigen droomprins (bv. papa) willen laten trouwen. De Moederdagactie in het Efteling Hotel zal op zondag 9 mei tussen 11.00 uur en 13.00 uur plaatsvinden.

Bron: Efteling Hotel

Bol AlgemeenBol Algemeen