Sipke Jan Bousema als houthakker in Sprookjesboom de Musical

Sipke Jan Bousema staat 1 tot en met 14 mei op de planken van Theater de Efteling. De BNer zal tijdens de meivakantie de rol van houthakker spelen in Sprookjesboom de Musical. Deze vrolijke familiemusical wordt wegens succes verlengd tot eind mei. Efteling Theaterproducties heeft alle vertrouwen in de nieuwe houthakker. Producent Olaf Vugts: “We zijn er trots op dat Sipke Jan deze gastrol gaat vervullen. Hij heeft veel ervaring met theater en weet als geen ander hoe belangrijk interactie met het publiek is. Dat is de kracht van deze voorstelling en Sipke Jan zal daar een extra dimensie aan geven”. Op 23 april reist Sipke Jan naar Kaatsheuvel af voor de eerste repetitie. “Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan, in het theater voel ik me als  en vis in het water”, aldus het multitalent. “De rol van stoere houthakker lijkt me geweldig. Ik word verliefd op Assepoester, word betoverd door Heks en maak nieuwe vrienden in het Sprookjesbos. Dat allemaal binnen ruim een uur!”

Het verhaal
De Sprookjesbosbewoners ontdekken een echt mens in het Sprookjesbos… een houthakker. Ze zijn in rep en roer. Roodkapje vindt hem eigenlijk wel aardig, Draak weet niet goed wat hij ermee aan moet, Klein Duimpje wil net zo gi-ga-gantisch groot worden en Assepoester vindt het leuk, zo’n grote stoere man in het Sprookjesbos. Als de houthakker – na een gemeen plannetje van Wolf en Heks – Sprookjesboom wil omhakken is de chaos compleet. Daar moeten de Sprookjesbosbewoners natuurlijk een stokje voor steken.

Voorstellingen
Sprookjesboom de Musical is tot eind mei te zien in Theater de Efteling op woensdag, zaterdag en zondag. Tijdens de meivakantie zijn er extra voorstellingen. Meer informatie en kaarten via www.efteling.com of 0900-0161 (0,25 ct p/m).

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen