Station De Oost: nieuwe locatie in de Efteling

Op 12 december jl. opende de Efteling Station De Oost. Het imposante en indrukwekkende stationsgebouw bevindt zich in het Ruigrijk, pal naast de Python. In het nieuwe station stopt de Stoomtrein. Daarnaast is het een prachtige, ruime horecavoorziening die de sfeer uit 1900 uitstraalt. Station De Oost is uitermate geschikt om exclusief als evenementenlocatie in te zetten. Voor gezellige borrels en diners is deze nieuwe, buitengewone locatie overweldigend. Door de ligging van Station De Oost is een evenement nu prima te combineren met een exclusief bezoek aan de spectaculaire attracties van de Efteling: de Python, schipschommel de Halve Maen, De Vliegende Hollander en vanaf medio 2010 de nieuwe achtbaan Joris en de Draak.

Station De Oost heeft alles in huis voor een succesvol evenement. Gasten kunnen per Stoomtrein naar de locatie worden gebracht en wanen zich even in een typisch stationsgebouw uit 1900 op Java of de Molukse eilanden. Het is een ontmoetingsplek waar het een komen en gaan is van treinreizigers naar verschillende werelddelen. In het gebouw zijn diverse gethematiseerde eetgelegenheden en er is een petit grand café. Deze eetgelegenheden
kunnen op een passende wijze worden ingezet voor een evenement tot 450 personen. Bijpassend entertainment maakt een borrel, diner of ander evenement in Station De Oost helemaal compleet!

Zakelijke mogelijkheden
De Efteling heeft alles in huis voor een evenement met rendement: groot of klein, nationaal of internationaal, één dag of meerdaags. Voor iedere zakelijke gelegenheid is een passende entourage. De Efteling denkt altijd mee en adviseert graag over een fantasievolle invulling van een evenement op maat tot aan een presentatie. Daarnaast neemt de Efteling de hele organisatie op zich. De Wereld van de Efteling biedt 27 sfeervolle evenementenlocaties. Deze locaties bevinden zich niet alleen in het attractiepark, maar ook in het Efteling Hotel, Efteling Golfpark, Theater de Efteling en het nieuwe Efteling Bosrijk.

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen