Sprookjesboom de Musical wegens succes terug in Theater de Efteling

De interactieve familiemusical Sprookjesboom de Musical keert vanaf 13 maart 2010 terug naar Theater de Efteling. Dat maakte Efteling Theaterproducties vandaag bekend. De bekende Sprookjesbosbewoners Wolf, Roodkapje, Heks, Assepoester, Draak en hun vriendjes beleven in het voorjaar weer een verrassend avontuur waar het publiek volop van mee kan genieten.

Sprookjesboom de Musical is na de succesvolle musical The Sound of Music de zevende musical die in Theater de Efteling wordt gebracht. Directeur Imagineering Olaf Vugts: “Sprookjesboom de Musical is de eerste eigen productie die we op de planken hebben gezet zonder co-producent. De unieke musical is gebaseerd op het Efteling-merk Sprookjesboom en heeft zijn succes afgelopen zomer bewezen. Onze bezoekers hebben aangegeven deze familievoorstelling erg te waarderen en dat is voor ons reden geweest voor de terugkeer.” In de reprise zullen onder andere Thijs van Empel, Niels van der Gaarden, Janneke Iking en Amy Galatá in de huiden van de Sprookjesbosbewoners kruipen.
Het verhaal

De Sprookjesbosbewoners ontdekken een echt mens in het Sprookjesbos… een houthakker. Ze zijn in rep en roer. Roodkapje vindt hem eigenlijk wel aardig, Draak weet niet goed wat hij ermee aan moet, Klein Duimpje wil net zo gi-ga-gantisch groot worden en Assepoester vindt het leuk, zo’n grote stoere man in het Sprookjesbos. Als de houthakker – na een gemeen plannetje van Wolf en Heks – Sprookjesboom wil omhakken is de chaos compleet. Daar moeten de Sprookjesbosbewoners natuurlijk een stokje voor steken.

Reserveren
Sprookjesboom de Musical is exclusief te zien in Theater de Efteling vanaf 13 maart 2010 op woensdag, zaterdag en zondag (op weekenddagen twee voorstellingen per dag). Kaarten zijn nu verkrijgbaar via 0900-0161 (€ 0,25 p/m) en vanaf volgende week via www.efteling.com.

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol AlgemeenAanbiedingen bij webshops