Ontwerp de nieuwe theepot van Assepoester

Via de officiële website van Sprookjesboom kunnen kinderen meedoen aan een ontwerpwedstrijd. Assepoester is namelijk haar koninklijk servies kwijt en wil dat gebruiken voor een vriendinnenmiddag met Roodkapje. Om toch gebruik te kunnen maken van het koninklijk servies wordt de hulp van de kinderen ingeroepen. Zij kunnen via de website van Sprookjesboom een pdf bestand downloaden met daarop een theepot.

Deze moet door de kinderen worden versierd en dienen naar het volgende adres te worden verstuurd:

Sprookjesboom t.a.v. Assepoester
Postbus 18
5170 AA Kaatsheuvel

De tien mooiste inzendingen worden beloond met een DVD van Assepoester. Daarnaast zullen Roodkapje en Assepoester natuurlijk gebruik maken van de allermooiste theepot die ingezonden wordt. De actie loopt nog tot en met 31 december 2009!

Sprookjesboom
Sprookjesboom is een door de Efteling bedacht concept, dat enkele jaren geleden werd geïntroduceerd. Hierin spelen een aantal kleurrijke sprookjesfiguren, die we allemaal kennen uit het Sprookjesbos, de hoofdrol. Het concept begon met een gelijknamige 3D-animatieserie en werd vervolgd met korte theatershows in het Sprookjesbos Theater. Tevens volgde er een uitgebreide merchandiselijn. Tot op heden is het Sprookjesboom-idee erg succesvol gebleken, en wordt zodoende nog steeds verder uitgebouwd.

Bron: vijfzintuigen.nl

SpeelgoedSpeelgoed