Nieuwe website Villa Pardoes online

Villa Pardoes heeft een vernieuwde website gekregen. De nieuwe layout is gemaakt door ATSC in samenwerking met De Ridder Communicatie en Brevidius. De stichting vond namelijk dat de uitstraling en de vindbaarheid beter kon, daarnaast koste het kopen van merchandise veel handelingen dat als gevolg had dat de omzet van de webshop niet hoog was. Tot slot wilde de stichting ook meer mogelijkheden voor voor- en napret.

Daarmee zijn de drie bedrijven aan de slag mee gegaan. De Ridder Communicatie zorgde voor het design, en zorgt voor de digitale nieuwsbrieven en heeft een adviserende rol in de communicatie. Brevidius nam het multimedia stuk voor zijn rekening zoals de mogelijkheid tot het publiceren van filmpjes, het delen van filmpjes die bezoekers zijn gemaakt en de chatfunctie. De overige punten werden door ATSC opgepakt waaronder de implementatie van de website, webshop en het extranet.

Villa Pardoes
Villa Pardoes is een vakantieverblijf, speciaal voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Samen met hun familie kunnen zij hier genieten van een gratis vakantie in een van de acht thema-appartementen, zoals Sneeuwwitje, Barbie, Ridder en Space. Waar alles is aangepast aan de beperkingen die de ziekte met zich meebrengt. In het unieke gebouw staat hen letterlijk en figuurlijk niets in de weg.

Klik hier voor de nieuwe website van Villa Pardoes.

Bron: vijfzintuigen.nl

TIP!!!

Vijfzintuigen.nl organiseert een interessante veiling t.b.v Villa Pardoes. Klik hier om een kijkje te nemen, of beter….. gewoon mee te bieden voor het goede doel!

Bol AlgemeenBol Algemeen