Gratis Winter Efteling kaartje bij studentendonateur worden WNF

Studenten die nu lid worden van het Wereld Natuur Fonds (Studentdonateur) ontvangen een gratis toegangskaartje voor de Winter Efteling in 2010. Dat staat te lezen op de nieuwe actie pagina die het goede doel heeft opgezet om studenten aan te trekken lid te worden van het WNF. “Ben je student en wil je de natuur een handje helpen? Word dan lid van het Wereld Natuur Fonds voor maar €10,- per jaar. Reageer snel en ontvang een gratis toegangskaart voor de Winter Efteling ter waarde van €28,-. op = op!”

Geldigheid kaarten
De Winter Efteling entreekaarten zijn uitsluitend geldig op:
4 t/m 8 januari 2010, 11 t/m 15 januari 2010, 18 t/m 22 januari 2010 & 25 t/m 29 januari 2010.

Wereld Natuur Fonds
Al enkele jaren in het Wereld Natuur Fonds een van de partners in kwaliteit van de Efteling. Samen met de Efteling ontwierpen en bouwden ze de attractie PandaDroom. “Naast een unieke topattractie in de Efteling is PandaDroom tegelijkertijd een innoverend medium voor het WNF om haar boodschap te verkondigen en haar doelstellingen te verwezenlijken”, zo schrijft de Efteling op haar website.
De huidige Partners in Kwaliteit zijn Coca-Cola, Rabobank, het Wereld Natuur Fonds, Ola en Chocomel.

Winter Efteling
De Winter Efteling is een jaarlijkse terugkerende traditie die is gestart in 1999. Tijdens de openstelling worden alle sprookjesfiguren in een winters jasje gestoken en wordt alles extra bijzonder verlicht. Niet alle attracties zullen geopend zijn, maar dat wordt gecompenseerd met speciale Winter Efteling attracties als een langlaufbaan, Kinder Winter Wonderland en winterse kampvuren. Natuurlijk worden versnaperingen als warme chocomel, rookworst en snert niet vergeten.

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen