Pegasusblokjes niet meer te verkrijgen

De blokjes hout van de Pegasus worden niet meer verkocht in het Valies. De twee piramidevormige displays waar de blokjes op stonden zijn leeg en de reclame voor de blokjes hout is verwijderd uit de winkel. Begin oktober werd er gestart met de verkoop van 1700 blokjes (lees 60 km hout) als aandenken aan de 18 jaar oude, houten achtbaan. Met name de eerste dagen was er een enorme run op deze blokjes en het leek dat de voorraad binnen enkele dagen op zou zijn, maar nu lijken ze dan eindelijk uitverkocht.

Testrit
Wie een blokje hout kocht kreeg een echtheidscertificaat erbij met een unieke code. Met deze code kan men een testrit winnen in Joris en de Draak de nieuwe dueling, houten achtbaan die de Efteling samen met GCI aan het bouwen is. Wie de actiecode nog niet heeft ingevuld kan dat doen op http://www.efteling.com/pegasusactie/ en men kan tot 1 november hiervoor inschrijven. Rond 15 december zullen de 250 winnaars bericht krijgen dat zij de testrit mogen gaan doen.

Bol AlgemeenBol Algemeen