Parkshow Circus Anton Pieck in de Efteling

Van 12 september tot en met 1 november 2009 is de succesvolle parkshow Circus Anton Pieck te zien in een grote tent op de Speelweide van de Efteling. In deze tent beleven 1000 bezoekers vier keer per dag een nostalgische circusvoorstelling rond een sfeervolle piste vol spektakel, humor en ontroering.

Wervelende bordenacts, halsbrekende toeren en onverschrokken koordacts worden door de circusfamilie gepresenteerd in deze gratis parkshow. In 25 minuten wordt de bezoeker verrast, ontroerd, betrokken en enthousiast gemaakt. Circus Anton Pieck wordt hoog gewaardeerd door bezoekers die deze voorstelling reeds hebben bezocht. Mede daarom is besloten meer bezoekers de kans te geven deze nostalgische live entertainmentact binnen de Efteling te komen bekijken.

Circus Anton Pieck is exclusief geschreven en gecomponeerd voor de Efteling. De 25 minuten durende voorstelling is een bijzondere combinatie van circus, komedie en musical en vertelt het wel en wee van een circusfamilie. De kostuums van de familie zijn gebaseerd op de originele tekeningen van Anton Pieck, waardoor de bezoeker zich nog meer terugwaant in de circustijd van weleer.

De nostalgische voorstellingen worden vier keer per dag voor parkbezoekers gespeeld; om 12.30 uur, 14.00 uur, 15.30 uur en 17.00 uur. Iedere dinsdag, met uitzondering van de herfstvakantie, is een vervangende show te zien. Tot en met 1 november kunnen bezoekers worden meegevoerd in het ontroerende verhaal van het Circus Anton Pieck, het park is tot die tijd van 10.00 uur tot 18.00 uur geopend.

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen