Betoverende feesten en arrangementen in de Winter Efteling

Van zaterdag 12 december t/m 31 januari is de Winter Efteling geopend. Dit jaar voor het eerst ook op alle doordeweekse dagen. Gedurende zeven weken kunnen gasten genieten van winterse sferen en gezelligheid tussen feeëriek verlichte sprookjes en attracties. Gezellige kampvuren en veel live-entertainment zorgen voor warmte in de barre wintertijd! Er zijn tal van mogelijkheden in de Winter Efteling voor de zakelijk markt. Zo kunnen organisaties het park exclusief afhuren voor bedrijfsfeesten. Daarnaast organiseert de Efteling kerstdiners, nieuwjaarsborrels, diverse Winter- en Musicalarrangementen en Winterfeesten op maat. Nieuw is dit jaar het Efteling Feest en het vakantiepark Efteling Bosrijk dat ook voor meerdaagse evenementen ingezet kan worden.

Winter- en Musicalarrangementen
Tijdens de Winter Efteling zijn er diverse Winterarrangementen te boeken zoals het Pannenkoekenbuffet en het Sprookjes Winterbuffet. Beide arrangementen zijn te boeken voor groepen vanaf 20 personen en zijn inclusief een bezoek aan de Winter Efteling. Vanaf 20 november is de familiemusical The Sound of Music terug in Theater de Efteling. Deze Nederlandse versie van de musicalklassieker werd bekroond met twee Musical Awards. In combinatie met de musical kan het Borrelarrangement ‘Edelweiss’ of het Dinerarrangement ‘Do Re Mi’ worden geboekt.

Nieuw: Efteling Feest
Omdat er veel vraag is naar feestmogelijkheden voor kleinere groepen is de Efteling gestart met een betoverend Efteling Feest. Het Efteling Feest vindt plaats op 16 oktober of 11 december en is een totaalfeest voor gezelschappen van 2 tot 99 personen. De feestavond vindt plaats in het sfeervolle Carrousel Paleis en is inclusief een bezoek aan enkele attracties met onbeperkte keuze uit het buffet en diverse dranken. Meer informatie hierover is te vinden op www.efteling.com.

Vakantiepark Efteling Bosrijk
Vanaf 11 december kan er voor meerdaagse evenementen gebruik worden gemaakt van Efteling Bosrijk. Dit 17 hectare grote vakantiepark bestaat uit 203 sfeervolle Boshuysen, Dorpshuysen en appartementen. Omdat de Boshuysen een bijzondere ligging hebben op een duin, aan het water of in het bos, is het mogelijk om diverse huysen exclusief af te huren en sessies als ‘hutje op de hei’ te organiseren. Het imposante Landhuys heeft 54 4-persoonsappartementen en kan in zijn geheel worden afgehuurd. Daarbij kan de gezellige Huyskamer worden gebruikt als vergaderruimte of feestlocatie.

Bron: Efteling

SpeelgoedSpeelgoed