Première Sprookjesboom de Musical in Theater de Efteling groot succes

Gisteren ging dé familiemusical van deze zomer Sprookjesboom de Musical succesvol in première in Theater de Efteling. Milan van Weelden, bekroond met de John Kraaijkamp Musical Award, schitterde in zijn rol als houthakker en ook de poppenspelers zetten een geweldige prestatie neer. Wolf, Roodkapje, Heks, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners genoten trots van een daverend applaus.

“Het is uniek dat we een musical presenteren in de zomer. We zijn bijzonder trots op het resultaat,” aldus Olaf Vugts, directeur Imageering van de Efteling. De volle zaal met honderden families en kinderen bewijst dat het hier om een echte familiemusical gaat. Aanwezige moeders als Mariska Bauer en Vivian Ewbank genoten zichtbaar van het enthousiasme van hun kinderen. Ook andere bekende Nederlandse families betraden de ‘groene’loper.

Sprookjesboom de Musical

Sprookjesboom de Musical is na de succesvolle musical The Sound of Music de zevende musical die in Theater de Efteling wordt gebracht. De titelrollen worden vertolkt door de bekende Sprookjesbosbewoners uit de populaire televisieserie Sprookjesboom. In Sprookjesboom de Musical beleven vrolijke interactieve familiemusical van ruim een uur beleven ze een verrassend avontuur. De Sprookjesbosbewoners ontdekken namelijk een ‘echt mens’ in het sprookjesbos – een houthakker – en vertrouwen het niet helemaal. Roodkapje vindt de houthakker aardig, Klein Duimpje wil net zo gi-ga-gantisch groot worden en Assepoester vind het leuk, zo’n stoere man in het Sprookjesbos. De houthakker gelooft niet in sprookjes. Heks en Wolf hebben een gemeen plannetje bedacht en de chaos is compleet als de houthakker de Sprookjesboom wil omhakken. Sprookjesboom de Musical is een vrolijke interactieve familiemusical en tot eind september exclusief te zien in Theater de Efteling.

Bron: Efteling/Brabants Dagblad

SpeelgoedSpeelgoed