Logo Klaas Vaak bekend!

Na het nieuws over de registratie van Raveleijn en Joris en de Draak, heeft de Efteling ook voor Bosrijk het nodige aan merken geregistreerd: Pas Pardoes en het logo van Klaas Vaak. Pas Pardoes – een magneetkaart- is straks een toegangskaart voor de Efteling voor wie in Bosrijk verblijft. Opmerkelijk is dat ook “financiële en monetaire zaken” genoemd staat. Pas Pardoes is vorig jaar december geregistreerd. Pas Pardoes is mogelijk een verwijzing naar het Franse woord passe-partouts dat toegangsbewijs betekent.

Klaas Vaak Logo
Daarnaast heeft de Efteling het logo voor Klaas Vaak geregistreerd waarbij de initialen K V lichtblauw van kleur zijn en de andere letters donkerblauw. Daarnaast is er een halve maan erachter te zien. Het logo zal straks op veel zaken te zien zijn: van zeepjes, tot media (CDs, DVDs) tot reclame, en van dekens, tot meubels. Het logo is vanaf 13 juli j.l. in het merkenregister opgenomen.

Bron & originele publicatie logo Klaas Vaak: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen