Geniet deze week nog van de Efteling Zeven Mijls Zomer

Tot en met zondag 30 augustus is het nog volop zomer en feest in de Efteling. In het park zijn geweldige live-optredens, veel muziek en volop entertainment voor het hele gezin te zien. Tijdens de laatste Zomerse Vrijdagmiddag van dit seizoen staan de halve finalisten van X-factor, Whatever, om 15.00 uur en om 18.00 uur op het grote podium op de Speelweide. Tijdens de laatste Zomeravond van zaterdag 29 augustus a.s. krijgen bezoekers vanaf 20.45 uur een spetterende show van o.a. Nurlaila Karim, Trijntje Oosterhuis en Jeroen van der Boom, onder begeleiding van een 12-koppig orkest.

De zomerse optredens op vrijdagmiddag en zaterdag starten met het Efteling Sprookjespopconcert, waarbij meegezongen en meegedanst wordt met zeven Sprookjesbosbewoners. Ze vieren een feestje en geven een interactieve show vol gezelligheid en swingende liedjes voor kinderen én volwassenen.

Naast de optredens op de Speelweide bruist het in de rest van het park ook van de activiteiten. In de romantische tent van Circus Anton Pieck beleeft het publiek een nostalgische circusvoorstelling, waarin ontroering en halsbrekende toeren elkaar in de piste afwisselen. Even verderop laten de ganzen van de Pieck Parade groot en klein versteld staan met hun fanfare-act. En de bezoeker komt vanzelf de van hot naar her springende Springelaers tegen, die met hun hink-stap-sprongen het Ruigrijk op stelten zetten.

Tijdens de Efteling Zeven Mijls Zomer is het park tot  en met 30 augustus dagelijks extra lang geopend tot 21.00 uur en op de Zomeravonden op zaterdag zelfs tot middernacht. Het Sprookjesbos en alle attracties zijn dan open en prachtig feeëriek verlicht.

Kalender optredens Hoofdpodium Efteling Zeven Mijls Zomer 2009
Voor de komende week staat nog op het programma:

Vrijdag 28 augustus – 15.00 en 18.00 uur: Whatever

Zaterdag 29 augustus
19.45 – 20.30 uur   Sprookjespopconcert en TiTaToverfeest
20.45 – 21.15 uur   Nurlaila Karim
21.30 – 22.00 uur   Trijntje Oosterhuis
22.15 – 22.45 uur   Jeroen van der Boom

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen