Efteling Zeven Mijls Zomer: muziekfestival voor het hele gezin

Tijdens de Efteling Zeven Mijls Zomer, nog tot en met 30 augustus, genieten bezoekers op vrijdagen en zaterdagen van top-acts voor het hele gezin. Op de Efteling Zomerse Vrijdagmiddag 7 augustus, staan Nick & Simon om 15.00 uur en om 18.00 uur op het grote podium op de Speelweide. Tijdens de Zomeravond van zaterdag 8 augustus a.s. brengen Thomas Berge, Wolter Kroes en Danny de Munk een spetterend live-optreden, onder begeleiding van een 12-koppig orkest.

Tijdens de Efteling Zeven Mijls Zomer is het park dagelijks extra lang geopend tot 21.00 uur en het bruist er van de activiteiten. Elke ochtend verwelkomt Pardoes de Tovernar de bezoekers, samen met Roodkapje, Draak, Wolf en Assepoester uit de bekende TV-serie Sprookjesboom. In de nostalgische circustent van Circus Anton Pieck is het publiek getuige van wervelende acts en halsbrekende toeren. De virtuoze poppenspeler Alex verbaast jong en oud met zijn beweeglijke marionet, die wel tot leven lijkt te komen op het Spookslotplein. De Springelaers hink-stap-springen door het Ruigrijk en Efteling-muzikanten brengen overal gezelligheid met hun vrolijke muziek. De ganzen van de Pieck Parade ‘waggelen’ weer parmantig rond in het Marerijk.

De zomerse optredens op vrijdagmiddag en zaterdag starten met het Efteling Sprookjespopconcert, waarbij meegezongen en meegedanst wordt met alle favoriete Sprookjesbosbewoners. Het park is tijdens de Zomeravonden op zaterdag zelfs tot middernacht geopend. Het Sprookjesbos en alle attracties zijn dan prachtig feeëriek verlicht.

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen