Drukte in Efteling breekt alle records!

Als het zo doorgaat gaat de Efteling alle records breken. Volgens een woordvoerder worden vandaag 40.000 bezoekers verwacht. Om 13.00 waren al meer dan 20.000 bezoekers binnen. Om 14.00 stond de Horst al half vol geparkeerd. Een uur later dan gepland arriveerde de BBA – pendeldienst die de mensen naar een speciale ingang bij Villa Pardoes bracht. Vanavond verwacht met dat het verkeer tot voorbij Loon op Zand geparkeerd zal staan. Om 16.00 uur werd door Eftelingpersoneel de Heideweg daarvoor in gereedheid gebracht. Volgens de woordvoerdster is het mooie weer en de komst van Gerard Joling en Acda en de Munnik debet aan de overgrote drukte.

Update 20.00u.: (met foto’s) Zowel de Horst als de Heideweg staan compleet vol met auto’s.

Foto’s: ©Jan in ’t Groen

Bol AlgemeenBol Algemeen