Ben jij één van de nieuwe Von Trapp kinderen?

Voor de nieuwe voorstellingen van The Sound of Music zijn wij, V&V entertainment en de Efteling, op zoek naar jonge acteertalenten die de rol van de Von Trapp kinderen op zich kunnen nemen. Wij zijn op zoek naar Gretl (6 jaar), Marta (7 jaar), Brigitta (9 jaar), Kurt (10 jaar), Louisa (13 jaar) en Friedrich (14 jaar) De rol van Liesl zal door een volwassen actrice gespeeld worden.

Wat zoeken wij:
Jongens van 9 tot 16 jaar oud tot 1.55m lengte en meisjes van 7 tot 12 jaar oud tot 1.55m lengte die goed kunnen zingen, dansen en acteren.

Ben je bereid:
• Maximaal 24 keer in 2009 op te treden en maximaal 24 keer in 2010?
• In je vakanties, na schooltijd én in het weekend te repeteren en te spelen?
• Krijg je je ouders zover dat ze bereid zijn je elke keer te brengen naar Theater de Efteling?
• Ben je beschikbaar voor repetities vanaf begin oktober 2009?
• Woon je in een straal van 150 kilometer van Theater de Efteling?

Geef je op!
Kom jij in aanmerking, geef je dan snel op! Kijk voor het aanmeldingsformulier op www.vvproducties.nl of www.theaterhits.nl. Vul dit formulier in en mail het naar productie@vventertainment.nl. Je kunt het ook printen en per post vóór 1 september opsturen naar adres:

V&V Entertainment
T.a.v. Kinderaudities
Guldengaarde 8a
5234 GG ’s Hertogenbosch

Vergeet je pasfoto niet!

De audities beginnen half september op woensdagmiddag en in het weekend.
Vanaf begin september kun je bericht verwachten of je uitgenodigd zal worden voor de audities.

Tot dan!

Volledige beschikbaarheid is een vereiste. De repetities vinden plaats in de weekenden van oktober en november en in de herfstvakantie. Daarnaast zullen er voorstellingen gespeeld worden in de kerstvakantie. Kinderen die in deze periode op vakantie zijn, kunnen helaas niet meedoen. De school moet toestemming geven voor deelname aan de productie omdat het kan voorkomen dat je eerder weg moet of later begint. Kinderen die zich aanmelden dienen aan alle voorwaarden te voldoen. Hiervan wordt niet afgeweken en kan niet over gecorrespondeerd worden. Het is helaas niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met ons kantoor voor meer informatie. Mocht je meer informatie willen, kun je deze site in de gaten houden of een mail sturen aan productie@vventertainment.nl .

Bron: Efteling via vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen